Najćešće postavljena pitanja

Aenean non accumsan ante. Duis et risus accumsan sem tempus porta nec sit amet est. Sed ut euismod quam. Suspendisse potenti. Aliquam fringilla

Što je to Exqusite platforma?

Adriacert d.o.o. kao hrvatsko akreditirano certifikacijsko tijelo u suradnji s tvrtkom Carica-nova d.o.o. i njezinim brendom EXQUISITE, započelo je klasifikaciju i certifikaciju hotela i ugostiteljskih objekata diljem Republike Hrvatske, a koje se temelji na sigurnosti, sljedivosti i održivosti poslovanja čijom se provjerom stječe certifikat „International Standard for Service Quality and Hygiene“. 

Osim klasifikacije i certifikacije objekata, Adriacert u suradnji s Exquisite Akademijom provodi obuku i školovanja Exquisite kuhara, slastičara, barmena, sommeliera i ostalih ugostiteljskih profesija u turizmu pod vodstvom potvrđenih profesionalaca koji kroz kombinaciju različitih tehnika kuhanja, serviranja i prezentacije hrane, vina i koktela pomažu proširiti znanja i vještine u gore navedenim profesijama.  Kroz naše programe, cilj nam ponuditi certifikaciju i školovanja osoblja zaposlenih u renomiranim hotelima i ugostiteljskim objektima koji bi uz Exquisite Akademiju stvorili profesionalno osoblje koje će biti osposobljeno nositi se sa izazovom profesionalne i kvalitetne usluge u ugostiteljstvu. Exquisite Akademija na taj vam način pomaže podići vaše poslovanje na višu razinu i daje prepoznatljivost u turizmu i ugostiteljstvu.

što je to EXQUISITE QUALITY

Brand EXQUISITE predstavlja potvrdu kvalitete s potpisom stručnjaka na području izvrsnosti u hotelijerstvu i ugostiteljstvu. Stvaranjem, pozicioniranjem i etabliranjem brenda EXQUISITE kao virtualnog i digitalnog „mjesta okupljanja“ svih zaljubljenika u proživljavanje izuzetnih gurmanskih i turističkih iskustava, na hrvatskom, ali i europskom tržištu dolazi do nove ponude i prvog relevantnog izvora informiranja o kvaliteti – kvaliteti s potpisom koja dolazi od gurmana – za gurmane. 

Inovativnost ovog projekta nalazi se u tome što je ocjena kvalitete pojedinog objekta javno dostupna putem EXQUISITE Online platforme, gdje svaki korisnik te zainteresirana javnost imaju priliku pretražiti i informirati se o dionicima koji zadovoljavaju EXQUISITE standard kvalitete, te fizički unutar certificiranog objekta (kroz postojanje „EXQUISITE“ naljepnica s potvrdom kvalitete, unutar samoga jelovnika ili na drugi način koji vizualno dopire do krajnjeg korisnika te mu time daje sigurnost i potvrdu o kvaliteti objekta).

Što je to EXQUISITE CHEF, MASTERCHEF i PASTRY CHEF?

Exquisite Chef, Masterchef i patry chef su programi usavršavanja za sve zainteresirane kandidate koji imaju završenu ugostiteljsku školu te zdravstvenu sposobnost za obavljanje poslova u zanimanju kuhar-ica. Programe usavršavanja provodi tvrtka Carica Nova u suradnji s obrazovnim ustanovama, certifikacijskom kućom Adriacert Zagreb i Exquisite stručnim vijećem koje validira proces obrazovanja za kandidate.Program usavršavanja može se izvoditi kroz redovitu ili konzultativno-instruktivnu nastavu. Skupne konzultacije su obavezne za sve polaznike. Individualne konzultacije obavljaju se prema potrebama polaznika i određenom rasporedu. 

Zašto EXQUISITE?

Inovativnost branda EXQUISITE u objedinjavanju sustava kvalitete kojeg dodjeljuje i procjenjuje struka te digitalne platforme putem koje krajnji korisnik dobiva informaciju, potpuno je u skladu sa suvremenim trendovima i potrebama čovjeka XXI. stoljeća.

Naši partneri

img
img
img
img
img
img