Najčešće postavljena pitanja

  1. Naslovna
  2. Najčešće postavljena pitanja

01 Exquisite: što predstavlja

Exquisit - inovativan je odgovor na sve veće zahtjeve današnjeg društva u pogledu hotelske i ugostiteljske scene kao i gastronomske ponude koja ima za svrhu istaknuti one restorane i hotele koji se žele pozicionirati kao lideri u svom sektoru. Objekti koji zadovolje kriterije našeg stručnog vijeća te im se dodjeli Exquisit certifikat naći će se u društvu najboljih te zauzeti vodeću poziciju u svom okružju. Svrha ove platforme je konstantnom promocijom iznjedriti i naglasiti one objekte koji svakodnevno ulažu trud u usavršavanje svake komponente svoje usluge bilo to da se radi o maštovitim i kreativnim kulinarskim remek djelima praćenih vrhunskim namirnicama,originalnim i luksuznim dizajnom interijera, ambijentom kao neuhvatljivom kategorijom koju imaju samo najbolji te higijenom na zavidnoj razini kao osnovom koja se konstantno prati i nadzire.

02Kako do certifikata

Certifikat Exquisit se dodjeljuje nakon tri kontrolna procesa od strane stručnog vijeća sastavljenog od istaknutih stručnjaka iz prehrambeno-hotelijersko-ugostiteljskog sektora. Prvi kontrolni proces podrazumijeva temeljitu kontrolu higijenskih uvjeta u samom objektu, kontrolu procesa prijema, skladištenja i obrade hrane.

Drugi kontrolni proces odnosi se na ocjenu pripreme, serviranja i organoleptičkih svojstava hrane.

Treći kontroli proces ocjenjuje samu uslugu ugostiteljskog posluživanja. Preduvjet za provedbu tri kontrolna procesa su vrhunska elegancija interijera i eksterijera samog objekta.

03 Tko su ocjenjivači

Eminentni stručnjaci prehrambeno-ugostiteljsko-hotelijerskog sektora , članovi stručnog vijeća, imenovani auditori Exquisit certifikata.

Spremni ste biti u samom vrhu turizma

Želite se prezentirati u punom sjaju i ocjenu vrhunskih stručnjaka


Pozovi nas