Izjava o privatnosti

  1. Naslovna
  2. Izjava o privatnosti

01 Pravila privatnosti

Ova pravila o privatnosti određuju kako Carica Nova d.o.o. koristi i štiti sve eventualne informacije koje dajete tvrtki Carica Nova d.o.o. kada koristite ovu web stranicu. Carica Nova d.o.o. je posvećena tome da je vaša privatnost zaštićena. Ukoliko zatražimo od vas da nam ustupite određene informacije pomoću kojih se može vas identificirati kada koristite ovu web stranicu, onda možete biti sigurni da će se koristiti samo u skladu s ovom izjavom o zaštiti privatnosti i u skladu s važećim zakonima.

Carica Nova može promijeniti ovu politiku s vremena na vrijeme i ažurirati ovu stranicu. Trebali biste povremeno provjeriti ovu stranicu kako bi se osigurali da ste zadovoljni sa bilo kakvim promjenama. Ovo pravilo je na snazi 07.04 .2017.

02Sigurnost?

Mi se zalažemo da uvijek osiguramo sigurnost vaših informacija. Kako bi se spriječio neovlašten pristup ili otkrivanje, mi smo stavili na mjesto odgovarajuće fizičke, elektronske i upravne postupke za zaštitu i osigurali informacije koje eventualno prikupljamo.

03Kako koristimo kolačiće?

Kolačić je mala datoteka koja traži dopuštenje da se nalazi na tvrdom disku računala. Nakon što se dopusti, dodaje se datoteka i kolačić pomaže analizirati web promet ili vam omogućiti da znate kada posjetite određenu stranicu. Kolačići omogućuju web aplikacijama odgovoriti na vas kao pojedinca. Web aplikacija može prilagoditi svoje operacije vašim potrebama, stvarima koje vam se sviđaju i ne sviđaju, na način da prikuplja informacije o vašim željama.

Mi koristimo podatke kolačića da utvrdimo koje stranice koristite. To nam pomaže analizirati podatke o posjećenosti i prometu web stranice i omogućuje poboljšanje naših web stranica kako bi se prilagodili potrebama kupaca. Podatke koristimo samo u svrhu statističke analize i nakon toga podaci se uklanjaju iz sustava.

Sve u svemu, kolačići će nam pomoći da Vam ponudimo bolju web stranicu tako što nam omogućuje da prate koje stranice ćete naći korisne, a koje ne. Kolačić ni na koji način nam ne daje pristup vašem računalu ili bilo kakve informacije o vama, osim podataka koje ste izabrali podijeliti s nama.

Možete prihvatiti ili odbiti kolačiće. Većina web preglednika automatski prihvaća kolačiće, ali uobičajeno je da možete podesiti web preglednik da odbije kolačiće ukoliko to želite.

04Poveznice na druge web stranice?

Naša web stranica može sadržavati linkove-poveznice na druge web stranice od interesa. Međutim, nakon što ste koristili ove poveznice i napustili našu stranicu, morate znati da nemamo nikakvu kontrolu nad tim drugim web stranicama, stoga ne možemo biti odgovorni za zaštitu i privatnost bilo koje informacije koje ste dali prilikom posjete takvih mjesta i takva mjesta nisu regulirani ovom izjavom. Trebali bi biti oprezni i pogledati izjave o zaštiti privatnosti svake web stranice koju posjetite.

05Kontroliranje vaših osobnih podataka?

Možete odabrati da se ograniči prikupljanje ili korištenje vaših osobnih podataka na sljedeći način: ako se traži da ispunite obrazac na ovoj web stranici, potražite okvir koji možete kliknuti ili nemojte unositi podatke koje smatrate privatnim ili ih ne želite ustupiti.

Carica Nova d.o.o. neće prodavati, distribuirati ili iznajmiti Vaše osobne podatke trećim osobama, osim ako imamo vašu dozvolu ili smo po zakonu prisiljeni učiniti to.

Spremni ste biti u samom vrhu turizma

Želite se prezentirati u punom sjaju i ocjenu vrhunskih stručnjaka


Pozovi nas